Anunt de angajare

TERMO CALOR CONFORT SA scoate la concurs în vederea angajării următorul post:
- Masinist la masini pentru terasamente – 1 post

Documentaţia privind sarcinile de bază ale postului, cerinţele, tematica, datele şi condiţiile de desfăşurare ale concursului de selecţie se pot solicita de la sediul societăţii, str. Calea Bucureşti, bloc U4-mezanin, Serviciul Resurse Umane Organizare Arhivă, în zilele lucrătoare, între orele 10:00 – 16:00 până în data de 13.07.2020, tot până la această dată se vor depune şi dosarele candidaţilor.

Despre noi

S.C. Termo Calor Confort S.A. este operatorul regional al serviciului public de producere, transport, distributie și furnizare de energie termică în sistem centralizat, organizat ca societate comercială pe acțiuni, cu capital de stat, acționari fiind: Municipiul Pitești, prin Consiliul Local al municipiului Pitești (acționar majoritar - cota de participare 99,7274%), orașul Topoloveni, prin Consiliul Local al orașului Topoloveni (cota de participare 0,1363%) și Comuna Mărăcineni prin Consiliul Local Mărăcineni (cota de participare 0,1363%).

Activitatea principală a societății este producerea, transportul, distribuția și furnizarea de energie termică, activități secundare: prestarea de lucrări de execuție și reparații pentru instalații termice și sanitare.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.